shtëpi
qafën
krahu
shtëpi
shtëpi
rreth usrreth nesh

Fuzhou Xingchun Boutique Manufacturing Co., Ltd. është një ndërmarrje e bazuar në teknologji e specializuar në R&D, thurjen dhe tregtimin e produkteve tekstile pa probleme.Kompania ka një ekip inxhinierësh profesionistë R&D për të ofruar mbështetje të fortë për R&D dhe prodhimin e pajisjeve.Ajo ka arritur një sërë të drejtash dhe shpikjesh të pavarura të pronësisë intelektuale, ka zotëruar një numër të madh teknologjish të avancuara për produkte pa probleme dhe është bërë lider në inovacionet teknologjike në industri.Kompania i përmbahet gjithmonë konceptit të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe zbaton qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm.Përqendrohuni në produktet me prekje pa probleme dhe komode dhe produktet e dizajnuara në mënyrë ergonomike, duke treguar kujdes humanist.Ne ofrojmë prodhim të plotë të produkteve të rripeve dhe pëlhurave gri, nga endja e fijeve deri tek formimi, të cilat janë të përshtatshme për litarë dokumentesh, shami sportive pa telashe, mëngë pa telashe, veshje dhe aksesorë pa tela dhe tekstile të tjera të ngjashme.

Rreth Nesh

Fuzhou Xingchun Boutique Manufacturing Co., Ltd. është një ndërmarrje e bazuar në teknologji e specializuar në R&D, thurjen dhe tregtimin e produkteve tekstile pa probleme.Kompania ka një ekip inxhinierësh profesionistë R&D për të ofruar mbështetje të fortë për R&D dhe prodhimin e pajisjeve.Ajo ka arritur një sërë të drejtash dhe shpikjesh të pavarura të pronësisë intelektuale, ka zotëruar një numër të madh teknologjish të avancuara për produkte pa probleme dhe është bërë lider në inovacionet teknologjike në industri.Kompania i përmbahet gjithmonë konceptit të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe zbaton qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm.Përqendrohuni në produktet me prekje pa probleme dhe komode dhe produktet e dizajnuara në mënyrë ergonomike, duke treguar kujdes humanist.Ne ofrojmë prodhim të plotë të produkteve të rripeve dhe pëlhurave gri, nga endja e fijeve deri tek formimi, të cilat janë të përshtatshme për litarë dokumentesh, shami sportive pa telashe, mëngë pa telashe, veshje dhe aksesorë pa tela dhe tekstile të tjera të ngjashme.

Përmbajuni konceptit të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe fokusohuni në produkte pa probleme, të rehatshme dhe të prekshme.

Misioni i korporatës

Përmbajuni konceptit të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe fokusohuni në produkte pa probleme, të rehatshme dhe të prekshme.

Për t'u bërë një ekspert global në produktet tekstile pa probleme.

Vizioni i Korporatës

Për t'u bërë një ekspert global në produktet tekstile pa probleme.

Integriteti (sinqeriteti dhe besueshmëria) Përgjegjësia (marrja me guxim e përgjegjësisë dhe kthimi në shoqëri) Inovacioni (kapërceni veten, drejtoni ndryshimin) Win-win (arritja e qëllimeve afatgjata dhe arritja e së ardhmes)

Vlerat e korporatës

Integriteti (sinqeriteti dhe besueshmëria) Përgjegjësia (marrja me guxim e përgjegjësisë dhe kthimi në shoqëri) Inovacioni (kapërceni veten, drejtoni ndryshimin) Win-win (arritja e qëllimeve afatgjata dhe arritja e së ardhmes)

më shumë

produkt

Diversiteti
  • Produkt
më shumë

Lajme

Diversiteti
më shumë