дома
вратот
рака
дома
дома
за usза нас

Fuzhou Xingchun Boutique Manufacturing Co., Ltd. е претпријатие засновано на технологија, специјализирано за истражување и развој, ткаење и маркетинг на беспрекорни текстилни производи.Компанијата има тим од професионални инженери за истражување и развој за да обезбеди силна поддршка за истражување и развој и производство на опрема.Постигна голем број независни права и пронајдоци на интелектуална сопственост, совлада голем број напредни технологии за беспрекорни производи и стана лидер во технолошките иновации во индустријата.Компанијата секогаш се придржува до концептот за зелена заштита на животната средина и имплементира цели за одржлив развој.Фокусирајте се на беспрекорни и удобни производи на допир и ергономски дизајнирани производи, покажувајќи хуманистичка грижа.Обезбедуваме комплетно производство на производи од ткаенини и сиви ткаенини од ткаење на предиво до обликување, кои се погодни за ленти за документи, ленти, спортски шамии без шевови, лесни ракави, облека и додатоци без шевови и други сродни текстили.

За нас

Fuzhou Xingchun Boutique Manufacturing Co., Ltd. е претпријатие засновано на технологија, специјализирано за истражување и развој, ткаење и маркетинг на беспрекорни текстилни производи.Компанијата има тим од професионални инженери за истражување и развој за да обезбеди силна поддршка за истражување и развој и производство на опрема.Постигна голем број независни права и пронајдоци на интелектуална сопственост, совлада голем број напредни технологии за беспрекорни производи и стана лидер во технолошките иновации во индустријата.Компанијата секогаш се придржува до концептот за зелена заштита на животната средина и имплементира цели за одржлив развој.Фокусирајте се на беспрекорни и удобни производи на допир и ергономски дизајнирани производи, покажувајќи хуманистичка грижа.Обезбедуваме комплетно производство на производи од ткаенини и сиви ткаенини од ткаење на предиво до обликување, кои се погодни за ленти за документи, ленти, спортски шамии без шевови, лесни ракави, облека и додатоци без шевови и други сродни текстили.

Придржувајте се до концептот за зелена заштита на животната средина и фокусирајте се на беспрекорни, удобни и тактилни производи.

Корпоративна мисија

Придржувајте се до концептот за зелена заштита на животната средина и фокусирајте се на беспрекорни, удобни и тактилни производи.

Да станете глобален експерт за беспрекорни текстилни производи.

Корпоративна визија

Да станете глобален експерт за беспрекорни текстилни производи.

Интегритет (искреност и доверливост) Одговорност (храбро преземање одговорност и враќање на општеството) Иновација (надминете се себеси, водете промена) Win-win (постигнете долгорочни цели и постигнување на иднината)

Корпоративни вредности

Интегритет (искреност и доверливост) Одговорност (храбро преземање одговорност и враќање на општеството) Иновација (надминете се себеси, водете промена) Win-win (постигнете долгорочни цели и постигнување на иднината)

повеќе

производ

Разновидност
  • Производ
повеќе

Вести

Разновидност
повеќе